1. Sex classes
  2. 4: Slowbeffen please

4: Slowbeffen please

4: Slowbeffen please

GETUIGENIS


VICTOR (34 jaar, sinds 4 jaar een vaste relatie)


Na al die jaren ervaring weet ik dat elke vrouw en elke vagina anders is. Vroeger ging ik iets te recht op mijn doel af: de clitoris. Ik wilde haar kost wat kost doen genieten, maar pakte het helemaal verkeerd aan. In feite draaide het ook vooral om mijn eigen genot: ik was geil genoeg om te komen en wilde haar dan eerst zo snel mogelijk laten klaarkomen, en als het nog even kon gelijktijdig met mij. 


Ondertussen weet ik beter: op voorhand eens aftoetsen wat ze lekker vindt én de tijd nemen om haar te likken is het enige wat echt werkt. Als we eraan beginnen streel ik haar eerst zachtjes. Ik kus haar hals, haar borsten, raak haar dijen aan, streel met mijn vingers de binnenkant van haar dijen maar trek ze ook weer terug. Plagen is toch om liefde vragen? Ik luister goed naar haar gekreun om te horen wat ze wil: wil ze meer, wil ze dit en niets anders? Ik hou ook wel van wat sturing,  iets zoals  “ja, daar!”, maar even goed, “neen, terug naar beneden of naar rechts”. Dat werkt wel.  Pas op, niet alle vrouwen durven dat. Ik denk dat ze schrik hebben om ‘bitchy’ over te komen.


De eerste keren dat ik vrouwen befte heb ik vaak gedacht dat ik het niet kon: likken. Ik had gevoel dat ik ùren moest likken voor ze een hoogtepunt bereikten. Ik wist wel dat vrouwen wat meer tijd nodig hadden, maar zo lang? Maar ik deed gewoon altijd hetzelfde, van boven naar onder likken. Geen idee dat ze ook houden van afwisseling! Afwisselen in hoe je je tong gebruikt en hoe snel je gaat, het zijn allemaal trucjes die het hem doen! Toen ik daar wat mee begon te spelen lukte het steeds beter. Pas op, het lukt niet altijd. Soms is één van de twee niet helemaal into orale seks. Maar meestal is het wel KABANG!


Om helemaal in de mood te geraken is het wel belangrijk dat je laat weten dat je er zelf ook van geniet, dat je haar poesje echt lekker vindt. Vrouwen zijn vaak toch ook bezig met ‘ruik ik wel lekker, en hoe smaak ik’, 'Mijn maandstonden zijn nog maar pas voorbij’.  Af en toe laat ik echt wel horen dat ik dat prettig vind om haar te likken, geloof me: that does the trick!


Ik gebruik ook altijd mijn mond én mijn vingers. Terwijl ik met mijn tong op en rond haar clitoris zit, laat ik mijn vingers haar vagina binnen gaan. Of ik verwen haar clitoris afwisselend met mijn tong en vingers. Een vibrator doet het hem soms ook, maar als ik mag kiezen, stoei ik toch liever zelf met haar poes.