Over Goedele.com

Goedele.com bundelt alles wat je moet weten over seks en relaties op één platform: de laatste nieuwe trends, recente onderzoeken, spannende tips, boeiende verhalen,..

AANBOD

Je vindt er pagina’s vol informatie en wetenswaardigheden, dagelijks aangevuld met de nieuws en getuigenissen. Porno zal je niet terugvinden op Goedele.com. Maar wel Goedele’s Sexclass; meer dan 60 minuten expliciete beelden van koppels die tonen hoe zij het doen. De eerste serie sexclasses gaat over orale seks. Pijpen en beffen kortom. Echte mensen met échte lichamen demonstreren meer dan 30 tips over de hogere orale kunst. Open en bloot inderdaad, maar stijl- en respectvol in beeld gebracht in samenwerking met seksuoloog en medisch journalist Jan van Parijs. 

Op dit platform staan echte getuigenissen en expliciete demonstraties van koppels. Deze zijn gebaseerd op echte verhalen die Goedele gedurende al die jaren heeft verzameld. Voor de opnames van het eerste seizoen hebben we acteurs gezocht die deze verhalen brengen of uitbeelden. 


WEBSHOP

In onze webshop vind je een aantal digitale en fysieke producten.

De digitale producten zoals de sexclasses zijn per direct beschikbaar na aankoop en betaling.

De fysieke producten zoals boeken en gadgets zijn beschikbaar ofwel per afhaling ofwel per levering via post. Bij uw bestelling kan u aangeven wat u wil. De meeste mensen kiezen voor het gemak van postbezorging. Sommige mensen willen ook liever discretie en komen besteld en betaalde producten graag ophalen.


AFHALEN

Je kan ook de bestelde producten afhalen bij ons op kantoor en satellietkantoren op volgende locaties:

  • Antwerpen: Meir 30, 2000 Antwerpen
  • Oost-Vlaanderen: Meerstraat 92, 9220 Hamme
  • West-Vlaanderen: Dries Claeysstraat 17, 8400 Oostende


COVID19

Door de COVID19 maatregelen zijn onze kantoor en afhaalpunten niet vrij toegankelijk.

Neem contact met ons op en we bekijken hoe we de zaken alsnog bij u kunnen bezorgen.GOEDELE LIEKENS

Goedele Liekens is tv-presentatrice, klinisch psychologe en seksuologe. Nadat ze jarenlang de leading lady van de Vlaamse televisie was, presenteert Goedele momenteel tv-programma’s over seks op RTL in Nederland en Channel 4 in Engeland. Als voorvechtster van een betere seksuele beleving schreef ze tevens verscheidene bestsellers die in verschillende talen werden gepubliceerd.

Al meer dan 15 jaar dient Goedele Liekens ook als UNFPA Goodwill Ambassadeur. Ze pleit voor een betere toegang tot seksuele en reproductieve gezondheid. Waaronder ook de behoeften van vrouwelijke vluchtelingen , de tragedie van obstetrische fistel en de HIV-epidemie. Als psychologe, seksuologe en bekende tv-persoonlijkheid, heeft Goedele een aantal documentaires over belangrijke kwesties aangaande de UNFPA gemaakt. Goedele is ook bekend voor haar werk in het kader van het bevorderen van de seksuele voorlichting als een essentieel onderdeel van het onderwijs. Dankzij haar werk met UNFPA heeft Goedele al heel wat lokale vrouwen en meisjes ontmoet in diverse landen zoals Afghanistan, Botswana, Nigeria en meest recent Ethiopië. In 2010 werd Goedele benoemd tot Millennium Development Goal Champion door de secretaris-generaal Ban Ki-moon.