1. Sex classes
  2. 5: Hoe word je een echte befkoning?

5: Hoe word je een echte befkoning?

5: Hoe word je een echte befkoning?

GETUIGENIS


MEREL (29 jaar, sinds 4 jaar een vaste relatie)


Mijn eerste vriendje met wie ik seks had, was een stuk ouder dan ik. Daardoor ontdekte ik al snel wat er allemaal kon met seks. Die eerste keer ging het dus voor mij vooral over ‘hoe ruikt en smaakt dat daar beneden'. Opwindende gedachten? No way! Ik was veel te beschaamd.


Hij bakte er ook niet veel van, het leek wel alsof hij er snel vanaf wilde zijn. Och ja, we waren nog niet lang genoeg samen om zo intiem te kunnen zijn denk ik. Misschien had ik toen nee moeten zeggen, maar ik voelde dat er wel iets in zat. Ik wist natuurlijk wel wat orale seks was en dus wou ik dat wel eens proberen. 


Met mijn nieuwe vriend ben ik er toch opnieuw aan begonnen. Ik vertelde hem zonder al te veel details over mijn eerste ervaring. Ook dat ruiken en smaken zat erbij. Hij moest daar mee lachen. Ja, dat stelde me wel gerust. En daar gaat het eigenlijk ook niet over.


Ik moet voelen dat hij het echt wil doen, dat hij het graag doet. En dat is ook wel zo, dat duurt ook lang bij hem. Er is tijd nodig om op te bouwen. 


Ik durf nu echt wel vertellen wat ik niet leuk vind bij het likken, en wat wel. Dat hielp. Om me helemaal te kunnen overgeven, wil ik me in de eerste plaats proper voelen. We starten daarom vaak met een douche, ideaal. Eerst kussen en strelen we elkaar gewoon. Daarna begint hij me te strelen en te kussen. Hij streelt de binnenkant van mijn dijen en speelt wat met zijn vingers. Dat werkt bij mij altijd moet ik toegeven.


Soms gebeurt het zelfs dat hij ineens mijn hand pakt en het lijkt dan dat hij mijn hand gebruikt om te strelen. Alsof het masturberen is.  Om eerlijk te zijn? In het begin laat ik hem zo wat doen, maar na een tijdje richt ik zelf mijn vingers waar ik wil. Ik weet eigenlijk beter dan hij wat plezant is. Ik heb hem dan niet meer nodig!


Als hij dan met het eigenlijke werk begint wil ik dan echt zijn tong in mijn vagina voelen! Hij likt me in het begin heel voorzichtig, heel traag. Rond de clitoris en aan de binnenkant van mijn schaamlippen. Daarna gebruikt hij zijn vingers om in mijn vagina te gaan, in en uit. Hij likt wat sneller en dan weer trager.


Het toppunt vind ik als hij ineens mijn benen wat naar achter duwt. Zo in de richting van mijn hoofd. Alles ligt dan ineens open en bloot. Mijn vagina echt ‘in his face’. Zo kan hij gewoon overal aan en in! Veel schaamte mag je dan wel niet hebben. 


 Soms lukt het om klaar te komen, soms niet. Dat hoeft ook niet altijd, soms stoppen we hier. Maar meestal gaan we verder met neuken.