1. Sex classes
  2. 6: Leuke standjes bij orale seks

6: Leuke standjes bij orale seks

6: Leuke standjes bij orale seks

GETUIGENISSEN


MARGOT (20 jaar, nog niet zo veel ervaring)
Ik denk dat ik het graag eenvoudig heb, als het op standjes tijdens orale seks aankomt. Voor mij werkt het best als ik helemaal ontspannen kan neerliggen. Ik voel en zie dat hij zich ook niet in allerlei bochten moet wringen voor mij. Omgekeerd denk ik er net hetzelfde over: als ik hem pijp, dan hou ik er ook van om in een comfortabele positie te zitten. 'Sit back and relax' is mijn leuze.


Als ik lekker verwend zal worden, ga ik languit op mijn rug liggen met mijn benen gespreid en de knieën opgetrokken. Heel traditioneel, maar uitermate effectief om gebeft te worden! Je moet niet nadenken over hoe je wilt gaan staan. En vooral ook hoe je dat rechtstaan dan zo lang gaat volhouden. En bovendien kan je zo ook beter focussen op je genot. Ik heb wel wat tijd nodig om mijn hoogtepunt te bereiken. Het is dus belangrijk dat ik er lekker comfy kan bijliggen. Bovendien kan hij me in deze positie ook gemakkelijk vingeren. Dat mag er ook wel bij.


DON (49 jaar, vaste relatie met een man)
Voor mij maakt het standje op zich niet zoveel uit. Zolang er maar niet te veel geknoei en geklungel bij komt kijken, is het al goed voor mij. Als het tot orale seks komt tijdens een doordeweekse vrijpartij, vind ik het prima om op de rand van het bed of op een stoel te zitten en hem tussen mijn benen te hebben. Zo kan ik zijn pijpwerk bewonderen en heeft hij ook voldoende bewegingsvrijheid om te kronkelen van plezier. Het is ook een ideaal standje om elkaar recht in de ogen te kijken en de vonken er vanaf te doen vliegen.


June (38 jaar, vaste relatie)
Ik hou wel van een dominante positie tijdens orale seks. Zo kan ik grotendeels bepalen wat er daar beneden allemaal gebeurt. Daarom is een van mijn favoriete orale standjes de ‘face sitting’. 


Meestal ga ik met mijn gezicht weg van hem zitten zodat ik het hoofdeinde van het bed of wat dan ook kan vastgrijpen op het moment dat ik klaarkom. Weet je waarom? Een vroeger vriendje heeft mij dat eens verteld. Als ik klaarkom span ik mijn billen hard op. Rond zijn hoofd! Vadndaar. Dat hoofdeinde verhindert dat ik mijn man zijn hoofd met mijn dijen zo hard ga omklemmen dat hij geen adem meer krijgt. Want eentje zonder adem is op zo’n moment toch meer dan voldoende, hè?


KEVIN (35 jaar, LAT-relatie)
Een 69 doet het hem bij ons elke keer. Elkaar gelijktijdig oraal bevredigen is voor mij echt het summum. Maar ik heb relaties gehad waarin we dat niet deden. Ik doe dat alleen in relaties die al een tijdje lopen. Je moet elkaar toch wel wat kennen en vertrouwen. Bij Evelyne gaat dat nu goed, omdat we echt geen schaamte meer hebben. Alles kan, dus ook 69.  Dat is ook niet zo simpel: je moet al goed op elkaar ingespeeld zijn om tegelijkertijd oraal te kunnen bevredigen terwijl je bevredigd wordt. Ik merk dat Evelyne het moeilijk heeft om die 2 tegelijk te doen. Zij is te veel bezig met ‘ben ik wel goed aan het pijpen?' Daardoor geniet ze zelf niet zoveel.


Daarom zorg ik er nu voor dat er afwisseling is in wie eerst komt. Want als je het lot dit altijd laat bepalen, dan mag ik altijd eerst. Ik blijf altijd een beleefde jongen.


Ik vind dat niet alleen het dubbele genot fijn, maar het is ook een heel intiem standje. Je gaat helemaal in elkaar op: ùijn tong in haar, zij met haar mond rond mij, mijn handen rond haar vagina,... Eén pot nat! Alles vloeit precies in elkaar over, heerlijk! Het maakt mij ook niet veel uit of Evelyne nu op haar zij ligt, of op mij, of ik bovenop Doet er niet toe, I just love it!


MEREL (29 jaar, sinds 4 jaar een vaste relatie)
Een positie die ik nu geregeld kan appreciëren is om "langs achteren" gebeft te worden. Dat komt een beetje doordat zowel mijn huidige vriend als ik naast orale seks ook houden van anale seks. Als je van achteren gebeft wordt, kan hij af en toe ook de anus stimuleren. Voor ik hem kende, was dit alles onbekend terrein voor me. Het heeft een tijdje geduurd voor hij dat bij mij durfde te doen. Wow, ik wist niet wat me overkwam. 


Ik moet zeggen dat de anus een heel negatieve connotatie voor mij had. Het diende enkel voor dat ene ding en verder moest daar niets anders mee gebeuren. Tot hij me eerste keer  'rimde’, zoals dat blijkbaar heet. Ineens ontdekte ik dat de anus een heel gevoelig plekje is, heel opwindend. Het is ook best spannend omdat de anus net zo’n intiem deeltje is. Het enige nadeel is wel dat hij met zijn tong in die positie moeilijk mijn clitoris kan bereiken. Wat toch wel belangrijk is eens het moment suprême daar is.


Maar, eerlijk is eerlijk, hij kan zo wel met zijn tong dieper in mijn vagina. Het is een kwestie van het juiste te doen, op het juiste moment dus.