1. Sex classes
  2. 2: Pijpen op zijn best

2: Pijpen op zijn best

2: Pijpen op zijn best

GETUIGENIS


JUNE (38 jaar, vaste relatie)


Mijn huidige vriend is de eerste man die ik gepijpt heb. In mijn vorige relaties ging het vooral om masturbatie en de daad op zich. Orale seks ging precies een stapje te ver. Ik heb er toen wel aan gedacht, maar het voelde niet juist, het vertrouwen tussen mij en hem was denk ik niet groot genoeg. Het is iets heel diep, innig, intens.


Met Brian ging het van meet af aan anders. Natuurlijk pijpte ik er niet van in het begin lustig op los. Maar ik wist dat het tussen ons wel zou gebeuren. Terwijl het vroeger bij het vrijen nauwelijks in me op kwam. Dit keer was het anders: hoe langer we samen waren, hoe verder we gingen in het vrijen: we vreeën niet alleen in bed, dat op zich was al iets nieuws voor mij. 


En plots was ik er klaar voor en trok zijn penis al mijn aandacht. Ik wilde zijn penis écht verwennen met, tja, mijn tong en mond. We hadden het er op voorhand nooit over gehad en dat maakte het voor mij op het moment zelf heel onwennig. Ik vond dat nogal raar om zo op 5 centimeter van een man zijn penis te liggen. En dat zo aan te kijken. Ik probeerde me wat comfortabel neer te leggen met zijn penis dichtbij mijn mond. Ik begon hem te kussen en te strelen. Hij genoot er duidelijk van en zei me wat hij leuk vond, tot ik het een beetje doorhad.


Hij had zijn mond vrij om te praten. Ik kon niet. Mijn mond was bezet. Dat waren mijn eerste stappen in “de wondere wereld van het pijpen”.


Al van bij de eerste pijpbeurt die ik mijn vriend gaf, werd ik zelf ook enorm opgewonden. Ik wist echt niet wat me overkwam. Hij gaf zich helemaal over aan mij, vertrouwde mij zijn penis toe, en dat deed wel iets met me. Eigenlijk toonde ik hem dat ik net zoveel van zijn piemel hou als van hem. Dat hij zich bij het pijpen volledig aan mij geeft, dat geeft me een gevoel van macht. De laatste tijd doen we het soms als hij rechtstaat. Dan heb ik dat gevoel nog veel meer. Je ziet hem genieten en hij wordt steeds meer opgewonden. Ik ook! Ik voel me ook zo onwaarschijnlijk sexy als ik hem met mijn mond kan doen klaarkomen. En hoe vaker ik het doe, hoe beter ik er in word. Jaja, oefening baart kunst.