1. Sex classes
  2. 3: Hoe pijp je hem naar hogere sferen?

3: Hoe pijp je hem naar hogere sferen?

3: Hoe pijp je hem naar hogere sferen?

GETUIGENIS


KEVIN (35 jaar, LAT-relatie)


Ik vind het lekker als ik eerst gepijpt word, als voorspel, om dan verder te gaan met neuken. Maar soms komt het zover niet, dan kan ik mij niet meer houden en kom ik klaar bij het pijpen. Alles is afhankelijk van de mood waarin ik ben eigenlijk. Het feit dat je op voorhand niet weet hoever je gaat gaan met vrijen, maakt het altijd wel speciaal. Je weet niet waar je gaat eindigen.


Ik begin graag traag. We knuffelen en winden elkaar op met onze handen. Dan daalt mijn vriendin af naar beneden. Zodra ze aan mijn kin zit weet ik waar het gaat eindigen!  Eerst gaat het afdalen nog traag. Maar zodra ze mijn borst en tepels voorbij is gaat het in rechte lijn naar mijn penis. Eerst geeft ze mijn penis kusjes en streelt ze hem. Hoe moet ik het zeggen, het is bijna knuffelen. Ik heb dan echt het gevoel dat ze tevreden is met wat ze krijgt daar beneden. Dat ze mij echt heel graag ziet. Soms gebeurt het dat ik dan nog niet stijf ben, maar na wat strelen en kussen wordt hij meestal wel erg hard. En dan mag ze eraan beginnen. Hem met lange en trage halen aftrekken en nat maken met haar mond en tong. Ik hou ook wel van dat geluid: speeksel, het geklik van haar tong, haar lippen die tegen elkaar gaan.


Ik hou van afwisseling: lekker pijpen is voor mij likken, zuigen en mijn ballen masseren. Wat ik ook heel fijn vind is dat ze met haar tong in het gleufje in mijn eikel likt en dan over de rand van mijn eikel gaat. Of dat ze mijn ballen even in haar mond neemt, wauw! Als ik voel dat ik ga klaarkomen moet ze aan één stuk door zuigen in eenzelfde tempo en dan: BANG! WHAM! Thank you MA'AM!


Als een vrouw vraagt wat ik lekker vind bij het pijpen, dan weet ik niet altijd meteen wat ik moet zeggen. ‘Steek mijn ballen in je mond’ is niet meteen iets wat je zomaar eruit floept. Toch vind ik het de max als ze met mijn ballen speelt. De meeste vrouwen masseren wel de teelballen maar ik hou ervan als er ook aan getrokken wordt. Pijn doet het niet echt, misschien een heel klein beetje soms, maar het is gewoon een enorm leuk gevoel.


Eigenlijk is dat heel logisch en gemakkelijk. Terwijl zij haar mond en hand omhoog en omlaag laat gaan over mijn penis duwt ze ook mijn ballen lichtjes omhoog en trekt ze hen zachtjes naar beneden. Niet te hevig, want het blijft natuurlijk gevoelig daar. En helemaal de max is het als ze mijn ballen in haar mond neemt. Ze maakt met haar vingers een cirkel rond de bovenkant van mijn balzak. Zo duwt ze de testikels naar beneden, tot ze aan de onderkant van mijn balzak zitten. En dan neemt ze mijn ballen in haar mond en likt ze met haar tong. Heel leuk wordt  wanneer ze twee ballen tegelijk kan nemen.


Als ik weet dat er seks in de lucht hangt, zorg ik ook dat ik erop voorbereid ben. Ik zorg dat ik proper en geschoren ben. Want stel je voor dat ze zegt: “1 keer en nooit meer!“ Dat wil ik niet riskeren!