1. Sex classes
 2. Tip: Squirten

Tip: Squirten

Tip: Squirten

 1. Ga eerst op zoek naar de al even mysterieuze g-spot, een ribbelig deel inwendig in de vagina. Deze ligt zo’n 5 centimeter bovenaan, aan de buikkant dus. De g-spot kan je het makkelijkst stimuleren door een 'kom hier'-beweging te maken met je vinger. Zonder voorspel, geen squirten. 
   
 2. Werk wel eerst je weg langs haar hele lichaam en schaamstreek af eer je naar die g-plek op zoek gaat: hoe meer opgewonden ze is, hoe gemakkelijker je het genotsplekje zal vinden. Het voelt iets ruwer aan dan de rest van de vagina.
   
 3. Gevonden? Masseer nu dat plekje met twee vingers en wissel de druk af. Aanspannen, loslaten, 'kom hier', 'ga weg'… 
   
 4. En dan wordt het wat heftiger. Gebruik je twee handen tegelijkertijd. Stimuleer zowel haar clitoris als haar g-spot met een stevige massage.Vaak gebruiken mannen de hele handpalm, nat gemaakt met heel wat glijmiddel om ze diep tegen de clitoris en de schaamlippen omhoog en omlaag te duwen. De andere hand beroert terwijl met snelle bewegingen die G-plek. Deze dubbele stimulatie kan een squirtend orgasme opleveren.
   
 5. Zodra je haar G-spot voelt opzwellen, trek je je vingers naar buiten. Blijf wel haar clitoris stimuleren, tenzij ze aangeeft dat dat te heftig is. En zij - ja zij! - moet zich durven laten gaan, want squirten voelt in eerste instantie een beetje als plassen. Maar dat is het dus niet.
   
 6. Verwacht wel niet die stevige straal die je in pornofilms ziet, het kan ook om enkele druppels gaan, of om helemaal niks. Want niet elke vrouw is een squirter. Maar dan heeft ze toch maar lekker dat hemels orgasme gekregen…