1. Sex classes
  2. Tip: Topbewegingen met de tong

Tip: Topbewegingen met de tong

Tip: Topbewegingen met de tong

  • Ga met de tong telkens van beneden naar boven, zodat je tong bovenaan de binnenste schaamlippen spreidt en je op die manier het clitoristopje stimuleert.
     
  • Schrijf afwisselend een grote en kleine ZZ met je tong, over de gehele lengte van de vaginale opening tot de clitorishoed. Aarzel niet om met je handen de clitorishoed tevoorschijn te toveren.
     
  • Rondjes, die doen het 'm altijd. Maar extra fijn wordt het als je bovenaan van richting verwisselt zodat de lippen zich openen en de clitorishoed verschuift, zonder dat de stimulatie meteen te hard wordt. De betere minnaar heeft meteen door dat het hier vooral om het plagerig en afwisselend aanraken van clitoris gaat.

De tong kan ook een perfect vervangmiddel zijn van de penis: gebruik dezelfde typische in- en uitbewegingen. Penetreer haar vagina met een uitgestoken, stil houdende tong en glijd in en uit de vagina. 
Combineer het tongwerk met vingerwerk. Terwijl je beft kan je met één of meerdere vingers de clitoris masseren of de vagina penetreren, op zoek naar de g-spot! Vraag tijdens het beffen aan je sekspartner of je goed bezig bent. Beschouw de hele vagina als een snoepje: sabbel, zuig en knabbel op de clitoris(hoed). Wel opgepast met je tanden!