1. Sex classes
  2. 7: Slikken of spuwen?

7: Slikken of spuwen?

7: Slikken of spuwen?

GETUIGENISSEN


Merel (29 jaar, sinds 4 jaar een vaste relatie)


Ik ben zowel een slikker als een spuwer. Ik zeg er niet resoluut nee tegen, maar heb er dan ook weer niet altijd zin in. In dat geval laat ik hem meestal tussen mijn borsten klaarkomen. Ik liet het ook al eens in mijn gezicht gebeuren, maar dat vond ik wat onhandig en absoluut niet sexy. Als ik het doorslik, doe ik het om twee redenen: om hem en mezelf te plezieren. Zo hoef ik niet naar de badkamer te rennen. Want dan is de opwinding van het moment meteen weg. Slikken heeft dus wel zo zijn voordelen: Er blijft geen sperma achter, iedereen blijft geil en je scoort dik bij hem. De meeste mannen die me zagen slikken, leken er wel echt op te kicken. Ik moet het natuurlijk wel echt zien zitten en er zin in hebben. Ik doe het niet altijd. Want soms is de smaak zo heftig, dat het echt wel even slikken is.


DON (49 jaar, vaste relatie met een man) 


Pijpen is een wezenlijk onderdeel van homoseks. Ik denk dat er bij de meeste homokoppels wel geslikt wordt. Mannen zijn meer dan vrouwen vertrouwd met sperma. Het voelt voor mannen als iets natuurlijks aan denk ik.


Toch ga ik er bij een nieuwe sekspartner niet automatisch van uit dat hij zal slikken. Iedereen doet ermee wat hij wil natuurlijk. Maar het is wel handig om op voorhand te weten wat hij gaat doen. Tijdens het pijpen pols ik altijd eens waar hij het sperma graag ziet belanden. Ik heb één keer meegemaakt dat ik klaarkwam in iemand zijn mond en dat het lijkt alsof hij ervan walgt. Ik voel me erg beledigd als hij het walgend uitspuwt.


KEVIN (35 jaar, LAT-relatie)


Niets moet natuurlijk, maar wie slikt verdient bij mij wel extra punten. Waarom? Omdat het mij een gevoel van macht geeft als ze mijn zaad aanneemt en omdat een slikkende vrouw toch wel over enige guts moet beschikken. Een vrouw met ballen, dat trekt me wel aan.


Ik heb eens een vriendin gehad die voorstelde om eerst wat glijmiddel te gebruiken. Dat was niet echt voor het glijden, maar vooral omwille van de smaak. En daar zit wel iets van in. Daarom ligt nu in ons nachtkastje verschillende glijmiddelen met een smaakje. Er is er zelfs één die warm wordt als ze via de mond in aanraking komt met mijn penis. Mijn favoriet! 


JUNE (38 jaar, vaste relatie)


In losse relaties heb ik nooit geslikt. Ook bij onenightstands deed ik het nooit. Nu heb ik al enkele jaren een vaste relatie en ben ik toch aan het slikken gegaan. Op een keer wist ik niet dat hij ging klaarkomen en kwam het sperma plots in mijn mond. Ik had niets bij de hand om het uit te spuwen en dus…slikte ik. Het smaakte vies en dat was ook duidelijk te merken aan mijn gezicht. Ik deed mijn best om het niet zo erg te laten blijken, maar hij had het door. Gelukkig barstte hij in lachen uit. Wat kun je dan doen? Wat water drinken en gewoon verder gaan.


Achteraf heeft hij me er nog over geplaagd. Hij vond dat ook wel lief dat ik dit voor hem deed. Het feit dat hij dat zo opwindend vond en er vol lof over sprak, vond ik geweldig! 


Sindsdien laat ik het komen zoals het komt. Soms slik ik, dan eens niet. Al moet ik zeggen dat ik hem in de meeste gevallen in mijn mond laat komen. Ik heb al gemerkt dat als ik zijn eikel tot helemaal achter in mijn mond laat komen, dat ik dan precies minder smaak. Het is alsof zijn sperma dan meteen in mijn keel komt en dat er niets echt in mijn mond komt. Maar als ik er echt geen zin in heb, dan spuw ik het gewoon in een zakdoek. Die ligt altijd klaar aan mijn kant van het bed, onder mijn hoofdkussen. Binnen handbereik!