1. Sex classes
  2. 8: Afknappers!

8: Afknappers!

8: Afknappers!

GETUIGENISSEN


June (38 jaar, vaste relatie)


Mijn vriend pijpen doe ik echt graag. Ik vind dat gewoon leuk. Maar mijn clitoris is extreem gevoelig. Ik kan er niet tegen als mijn clitoris ruw en teveel wordt aangeraakt. Toch zeker niet in het begin. Ik moet al goed opgewarmd zijn dat te verdragen. Een echte goeie beffer likt heel mijn vagina, niet alleen mijn clitoris. En liefst ook nog wat variëren in snelheid, traag beginnen en dan versnellen en terug vertragen.  Zo kom ik wel los.   


Adrian (32 jaar, sinds 6 maanden een nieuwe relatie)


Normaal gezien ben ik niet vies van onenightstands, maar na een minder plezante ervaring ben ik toch wat voorzichtiger geworden. Het was op het trouwfeest van mijn beste vriend, ik was vrijgezel. Het was een serieus feestje; hoe later het werd, hoe losbandiger. Van het één kwam het ander en ik belandde met een knappe vrouw in mijn auto op de achterbank. De kleren gingen al snel uit, schaamte kende ze niet. Ze begon al heel snel mij te pijpen, en ze kon er wat van! Dat deed me zin krijgen in haar en we wrongen ons in een 69 positie. Maar wat ik daar te zien kreeg… Een bos schaamhaar, niet normaal! De zin om met mijn tong daarin te gaan rondwroeten was meteen over. Jongens toch… De goesting was rap over.


Kevin (35 jaar, LAT-relatie)


Welke man houdt niet van een goeie pijpbeurt? Ik alleszins wel! Een vrouw die je penis in de watten legt, beter dan dat bestaat niet! Ik vind wel dat vrouwen iets te voorzichtig zijn bij het pijpen, van mij mag het er iets steviger aan toe gaan. Ik zeg dat ook meestal, dan is al haar werk geen verloren moeite


Ik heb een keer een vriendin gehad die heel weinig ervaring had met pijpen. Ze zat nooit echt hetzelfde ritme als ik. Op een keer bewoog ik iets te hard met mijn heupen toen ik ging klaarkomen. Ik zat iets te diep in haar mond, zij trok zich terug maar beet toen toevallig op mijn penis. Wauw, het was snel gedaan.


Victor (34 jaar, sinds 4 jaar een vaste relatie)


Er wordt weleens gezegd dat een goeie schipper ook door de Rode Zee vaart. Wel, dan ben ik een heel slechte schipper. Het idee alleen al doet me huiveren. Ooit had ik een vriendin die tijdens haar maandstonden veel meer zin in seks had. Toen ik dat ontdekte dacht ik: Wat moet ik daar mee aanvangen? Dit is een regelrechte ramp voor mij! Dat vind ik niet te doen.


Ik heb het maanden proberen te negeren tot ze mij op een dag echt ‘overmeesterde’. Ik heb het geprobeerd. Zij vond het geweldig. Ik vond het ook prettig omdat ze inderdaad wel sneller tot een orgasme kwam. Maar het was achteraf echt een vies boeltje: bloed aan mijn penis, de lakens vuil,… Laat staan dat ik haar zou moeten beffen. Zelfs met tampon in zoals zij het voorstelde... Ik mag er niet aan denken.