1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Triootjes, ja, neen, misschien?!

Inspiratie Triootjes, ja, neen, misschien?! 4 jaar geleden

Triootjes, ja, neen, misschien?!

Het trio staat symbool voor stout en kinky, dé verboden vrucht die toch’es moet geproefd worden maar… Meestal zijn fantasieën beter in onze gedachten dan in de realiteit. Makkelijker gezegd dan gedaan dus.

Als jullie er beiden 100% klaar voor zijn lees dan rustig even onderstaande tips voor je het bed induikt. Ze zullen je helpen om je kostbare relatie geen schade toe te brengen.

 

  • Bezint eer je begint! Geef je grenzen aan voordat je aan je trio begint. Bespreek jouw droomscenario met je partner en kijk wat jullie daarbij voelen. Maak op basis daarvan duidelijke afspraken over wat wel en niet kan.
  • Het vraagt veel moed om een onbekend persoon, laat staan een kennis uit te nodigen om samen met jouw partner een trio te beleven.  Overweeg beroep te doen op een escortebureau of gigolo.
  • Het romantische aspect kan je vergeten. Een trio gaat niet over twee heren die jou als vrouw overladen met tonnen liefde. Wel over lust en de beleving van een fantastie. En ja, lichaamsdelen maken vreemde geluiden, slaan tegen mekaar aan, zweten overmatig… Dit is zo met twee en al zeker wanneer er drie personen betrokken zijn in de actie! 
  • Een trio blijft alleen een trio als je het met z’n drieën doet. Sluit dus de derde persoon niet uit. Het is absoluut aanpassen om opeens 2 partners te pleasen.  Ben jij bijvoorbeeld de enige vrouw bij twee heteromannen, dan krijg je het een tikkeltje drukker – dat spaart je een fitnessbezoekje! ;-)
  • Ook bij een trio is veilige seks belangrijk!! Denk er bijvoorbeeld aan van condoom te wisselen zodra er van sexpartner wordt geswitcht.
  • En last but not least, wees niet bang om te lachen. Lachen gaat heerlijk samen met seks en dat is ook de beste manier om ongemakkelijke situaties op te vangen.

Denken of dromen jullie ervan om het ooit eens met zijn drietjes te doen? Zo ja, hoe zie je dat? Met een vriend, vriendin of met een nobele onbekende? Laat het ons weten via de comments!