1. Inspiratie
  2. Slikken of spuwen?

Inspiratie Slikken of spuwen? 4 jaar geleden

Slikken of spuwen?

Niet iedereen is dol op de smaak van sperma, al doen pornofilms uitschijnen dat het een echte lekkernij is. Als je niet van de smaak houdt, kan je jouw hoofd op tijd terugtrekken en hem laten klaarkomen in een zakdoek of op zijn of jouw lichaam. Hij weet wanneer hij gaat klaarkomen, dus hij kan je gerust op tijd waarschuwen. Vraag hem gewoon vooraf even dat hij het zegt of je een teken geeft als zijn orgasme eraan komt.

Of je laat hem klaarkomen in je mond en je slikt het door. De korte pijn dus. Als je dat doet, hou je best wel zijn penis vast als je die uit je mond haalt, want anders voelt het als een koude douche voor hem, net op het toppunt van zijn genot.

Het doorslikken van sperma kan verre van kwaad. Integendeel, sperma kan je qua voedingswaarde het best vergelijken met rauw eiwit. Sperma bestaat namelijk voor 90% uit water en de andere 10% bevat proteïnes, fructose, koolhydraten en mineralen.  Een zaadlozing lijkt misschien wat veel vocht in één keer te zijn maar in feite gaat het om twee kleine theelepeltjes. Dat valt best mee. En je scoort sowieso bij hem... 

Waarom slikken dan toch een probleem kan zijn? De smaak uiteraard. Het is een eerder bitter goedje waardoor het een afknapper kan zijn om het door te slikken. Maar laat je niet tegenhouden door de smaak, want er zijn een hoop methodes om zijn zaad op smaak te brengen. Kijk eens naar wat hij eet of drinkt en bepaal voortaan zelf je spermamenu! De smaak van sperma wordt sterker en bitterder als hij te veel alcohol of koffie drinkt, veel vlees of gekruid voedsel eet of als hij een fervent roker is. Wat hij zeker moet laten zijn broccoli en vis. Dat zijn echte afknappers als het op de smaak daar 'down under' aankomt.

Als hij dus even moeite wil doen voor een lekker smaakje, zet hij vanaf nu maar beter ananas op zijn dagelijks menu! Dat maakt zijn sperma wonderbaarlijk fris en zacht. Rood fruit maakt het dan weer lekker zoet. Laat die fruitsmoothies maar komen!

In Goedele's Sexclass gaan we hier verder op in en geven we handige tips. 
Klik hier om de volledige aflevering en de tips te bekijken.