1. Inspiratie
  2. Sexy schaamhaarsnits!

Inspiratie Sexy schaamhaarsnits! 3 jaar geleden

Sexy schaamhaarsnits!

Brazilian

Het verticale streepje was voor het eerst te zien op de Braziliaanse stranden en werd van daaruit in New York ingevoerd. Als je van minuscule slipjes houdt of weinig schaamhaar hebt en als je zonder gillen een intensieve waxbeurt kunt ondergaan, dan is dit een optie. Bij een goede ‘Brazilian’ wordt trouwens niet alleen het haar op je venusheuvel, maar ook rond je vagina en in je bilnaad verwijderd. Schijnt ook populair te zijn bij mannen (toch degenen die tegen een stootje kunnen). 

Hollywood of Playboy

Of dacht je dat het leven van een Hollywoodster een lachertje was? Niet als je voor compleet kaal gaat tijdens je waxbeurt. Ook leuk om met je partner samen uit te proberen, maar onthoud wel dat als je alles afscheert ingegroeide haartjes voor pijnlijke morning afters kunnen zorgen. Samen waxen kan ook, maar dan raden we een stukje tape aan (om je kreten te smoren). 

Driehoekje of Triangle

Het meest natuurlijke kapsel. Je gewone schaamhaarvorm wordt bijgetrimd tot een nette driehoek (breed van boven, smal van onderen), zonder te veel porno-allures of pijn. 

Snor

Kaal op een breed, rechthoekig streepje na.

Hart (ook wel ‘de Valentijn’)

Je schaamhaar in de vorm van een hartje? Erg trendy én populair als Valentijnscadeautje. 

Vlinder

Heel kunstzinnig, maar laat dit maar beter over aan een professionele ‘kapster’ (die je trouwens niet langer alleen in Brazilië of Amerika vindt, maar tegenwoordig ook in trendy beautysalons bij ons). 

Op z’n Europees

Wie ja zegt tegen Europa of de Amerikanen een hak wil zetten, scheert al haar schaamhaar af met uitzondering van een klein bosje op de venusheuvel. 

Landingsbaan

Twee streepjes haar links en rechts van een kaal streepje in de midden. Erg populair bij vrouwen die met een piloot zijn getrouwd. 

Letter

Wil je hem de nacht van zijn leven bezorgen? Scheer dan de eerste letter van zijn naam in je schaamhaar. IJdele mannen gaan gegarandeerd uit hun dak. 

Wist je dat...

het in de zestiende eeuw als elegant beschouwd werd als aristocratische dames hun schaamhaar zo lang mogelijk lieten groeien? Het lange haar werd dan met pommades ingesmeerd en versierd met strikken en linten.