1. Inspiratie
  2. Relaties
  3. Neem de leiding in bed

Inspiratie Neem de leiding in bed 1 jaar geleden

Neem de leiding in bed

Dominantie

Iedereen droomt er wel eens van om zijn partner of crush te laten gehoorzamen. Verder dan een droom komt het vaak niet. Hoe begin je hieraan? Het is handig om het eerst te proberen met een rollenspel. Het is jouw beurt om de leidende rol te zijn. Misschien ben je een 'hot bad cop', die een knappe schurk moet arresteren. “Op je knieën en handen in de lucht”, wat er achteraf gebeurt beslis je helemaal zelf.

Gradaties

Het is belangrijk om zelf op voorhand afspraken te maken wat kan en wat niet. Als koppel kies je samen grenzen. Doe enkel zaken waar jij en je partner zich goed bij voelen.

Spannende spelletjes

  • Zijn jullie allebei thuis en krijg je zin een stomende vrijpartij. Geef je geliefde bevelen via sms. ‘Kleed me uit’, ‘kom me masseren’,...
  • Vertel je partner wanneer hij niet luistert je hem zal moeten straffen. Deze straffen kunnen variëren van de afwas doen tot een tik op de billen,... Wees creatief!
  • Beloon hem als hij iets goed doet met iets wat hij aangenaam vindt. Een lekkere tongzoen, een heerlijke massage of lekkere hapjes na jullie sexy sessie.

 Uiteraard zijn er een hoop manier om de leiding in bed te nemen, lees er alles over in ‘Superseks in 10 stappen’.

Gerelateerde producten