1. Inspiratie
  2. Maak je borst maar nat: zo bereik je een tepelorgasme

Inspiratie Maak je borst maar nat: zo bereik je een tepelorgasme 11 maanden geleden

Maak je borst maar nat: zo bereik je een tepelorgasme

Enkel voor de happy few

Tepels hebben meer dan 800 zenuwuiteinden en laten oxytocine vrij tijdens het stimuleren, dat zorgt voor het samentrekken van je vagina. Orgasmes ontstaan eigenlijk in je hersenen, dus is het niet eens zo’n gek idee dat je daar niet per se je genitaliën voor nodig hebt! Helaas kan maar zo’n 29% van de vrouwen – en een beperkt aantal mannen – een boobgasm bereiken, want het is afhankelijk van hoe gevoelig je tepels zijn. 

Hoe voelt het?

Tepelorgasmes kunnen verschillend aanvoelen. Sommige vrouwen ervaren ze eerder als orgasmische golven waarbij niet echt een climax bereikt wordt. Anderen vinden ze dan weer heel gelijkend op vaginale orgasmes, al zijn ze vaak korter maar intenser. Waar alle lucky ladies het over eens zijn: bij een boobgasm voel je een tinteling in je genitaliën en lijken de twee rechtstreeks verbonden met elkaar. 

3 tips voor een doe-het-zelf boobgasm
 

  1. Kies het juiste moment. In de week voor je menstruatie zijn je borsten gevoeliger en is de kans groter dat je een tepelorgasme bereikt. Twee weken voor je menstruatie zijn ze té gevoelig en soms pijnlijk, geen goed moment om te experimenteren.
  2. Begin door de omtrek van je borsten te strelen met een vederlichte touch en ga ze dan masseren. Gebruik eventueel wat massageolie voor extra stimulatie. Wacht nog met je tepels aan te raken tot je meer opgewonden bent. Start ook daar heel voorzichtig en ga dan knijpen en rol ze tussen je duim en wijsvinger. Varieer tussen zachte en hardere aanrakingen.
  3. Het grote geheim: neem de tijd om jezelf te teasen en focus niet op het einddoel maar op de aanrakingen zelf.