1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Goedele On Pod

Inspiratie Goedele On Pod 1 jaar geleden

Goedele On Pod

Podcasts zijn hip! Ze bestaan in alle kleuren en geuren, over de meest uiteenlopende thema’s. Soms zijn ze kort, dan weer (te) lang, vaak interessant, soms uiterst hilarisch (we lijken wel een sekspartijtje te beschrijven) en dat allemaal gratis en voor niets. Als je nog geen fan bent wordt het dringend tijd om hier verandering in te brengen. Op de trein, fiets, bus of tijdens het strijken, koken, afwassen? Vind jouw moment, een boeiende aflevering en luisteren maar. 

Goedele was al eerder te gast in bekende Podcasts van onder andere Stijn Vlaeminck en de IJslandse seksuologe Sigga Dögg.  Nu is ze de centrale persoonlijkheid in een vierdelige reeks naar aanleiding van de release van ‘Het Seksboek’. Hierin gaat ze in gesprek met enkele experten die meewerkten aan haar laatste meesterwerk. 

In korte episodes van slechts 15 minuten kom je meer te weten over porno, genitale mutilatie, de menopauze, transgenders en erectieproblemen. Gedaan met hersenloos scrollen op je telefoon in de wachtzaal van de dokter, vanaf nu kan je gewoon iets bijleren over seks! En dat is altijd mooi meegenomen toch? 

Zelf luisteren?

Dat kan via Itunes, Spotify en Soundcloud of klik op onderstaande links.

https://podtail.com/en/podcast/boekencast/

https://stubru.be/podcasts/bij-vlaeminck

https://podtail.com/en/podcast/sigga-dogg-sexologist/6-goedele-liekens-belgium/

Wat denk jij? Klik door naar onze enquete!