1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. De kerstman als sekssymbool!

Inspiratie De kerstman als sekssymbool! 1 jaar geleden

De kerstman als sekssymbool!

Kerstmis is één van de grootste feesten ter wereld en voor veel mensen gelinkt aan geloof. Het seksualiseren van figuren die hiermee verbonden zijn, zoals Jezus en de kerstman, is taboe en laat ons dat nu net enorm opwinden. Want wat niet mag, willen we des te meer. 

In ons onderzoek naar seksuele fantasieën voor het boek World Wide Wet.come werden religieuze plaatsen en mensen regelmatig naar voor geschoven als sexy thema. Moskeeën, priesters, kapelletjes en monniken, oftewel het verbodene en onbereikbare als ultieme afrodisiac. Ook verkleedpartijtjes en rollenspelen bleken enorm populair en beide kan je lekker combineren in deze kerstperiode. 

Dat de kerstman er uitziet als een vaderfiguur met gezag, een soort ‘Daddy’, kan voor sommigen ook geil zijn. In de USA lijkt ‘Santa’ een beetje op onze Sinterklaas. Wie braaf is geweest krijgt cadeautjes en wie stout was wordt gestraft en zo past deze grote dominante man met witte baard perfect binnen de dominante BDSM wereld.

Onderzoek heeft uitgewezen dat we meer seks hebben in de zomer en minder in de herfst en winter. Toch is er een stijging tussen kerst en nieuwjaar. De reden? Veel mensen nemen vakantie tussen beide dagen waardoor er meer tijd is voor elkaar. Dat je voortdurend naar feestjes moet zorgt er misschien ook voor dat jullie vrolijker en ‘meer in de mood’ zijn. Dus, trek je sexy kerstpakje aan en laat je uitpakken door je significant other.