1. Inspiratie
  2. Betekent een ochtenderectie zin in seks?

Inspiratie Betekent een ochtenderectie zin in seks? 3 jaar geleden

Betekent een ochtenderectie zin in seks?

Nature at work

Zoek er dus alsjeblieft niet al te veel achter. Een ochtenderectie zonder seksuele respons doet niks af van zijn aantrekking of liefde voor jou. Dankzij het corpora cavernosa – het best vergelijkbaar met een hydraulische pomp die in zijn slaap ook doorwerkt – krijgt iedere gezonde kerel ‘s nachts elke zeventig à honderd minuten een erectie. Ja, zonder dat daar zwoele dromen aan te pas moeten komen, want het is gewoon een zaak van een regelmatige bloed- en zuurstofaanvoer. Voortdurend smeren van de leidingen, zeg maar.

Problem solved

Heb je een vriend die, voordat hij aan zijn ochtendkoffie begint te slurpen, knorrig rondslentert met gesloten ogen en niets waard is? Dan lijkt het me sterk dat hij vlak na het ontwaken al meteen te vinden is voor een vluggertje. Al zijn er ook mannen die in een potje ochtendseks wel de perfecte oplossing zien om die stijve hark op een aangename manier weer tot rust te brengen.

Want eigenlijk is het een beetje zonde om zo’n mooie erectie ongebruikt voorbij te laten gaan. Plezier komt altijd eerst, toch?