1. Sex classes
  2. 1: Het belang van orale seks in je relatie

1: Het belang van orale seks in je relatie

1: Het belang van orale seks in je relatie


Getuigenissen


ADRIAN (32 jaar, sinds 6 maanden een nieuwe relatie)
Orale seks hebben betekent voor mij dat je mekaar helemaal aanvaardt. Er is niets zo intiem als iemand met je mond en je tong bevredigen. Het is niet meteen van de eerste keer helemaal top, het vraagt wat oefening. Hoe ik graag gepijpt wordt of hoe zij graag gelikt wordt, is iets waar we over praten, soms met kleine aanwijzingen in bed, soms om mekaar wat op te hitsen. In het begin is dat soms wat onwennig. Het neemt wat tijd en je moet mekaar echt leren kennen op dat vlak. Maar het is zo geweldig geil, echt waar! 


Wat ik echt het liefst heb? Da’s niet moeilijk. Het klinkt misschien wat raar, maar ik hou van warm-koud afwisseling als ik gepijpt word. Zeg maar de truc met het ijsblokje en de koffie! Mijn vriendin wisselt zo koud en warm af in haar mond.


Het is iets wat ik eens op het internet had gevonden. De eerste keer heb ik het mijn toenmalige vriendin wat moeten uitleggen. Het klinkt ook een beetje raar. De meeste vrouwen hebben er nog nooit over gehoord. Maar voor mij is het echt magisch. It drives me crazy. Het vraagt wel wat organisatie! Hoe beginnen we daaraan? Wel, zij neemt mijn penis vast, masseert mijn ballen en neemt dan een slokje van een heet drankje. En dan pijpt ze me verder. Dat voelt echt super! Als haar mond weer minder warm is, neemt ze een ijsblokje. Ze laat dat even rondgaan in haar mond. En ze pijpt me lekker verder. Ik kan je verzekeren, ik word helemaal gek en kom klaar binnen de kortste keren.  


Zoiets doe ik niet met een wildvreemde. Ik vertel echt niet zomaar tegen iedereen wat ik lekker vind. Ik moet er ook zeker van zijn dat zij me graag genoeg ziet om dat eens uit te proberen samen met mij. Dat ze me geen vreemde vogel vindt, maar begrijpt wat ik er zo lekker aan vind.
Voor ik iemand aan mijn penis laat komen, moet ik wel écht goed in mijn vel zitten. Ik wil me helemaal op mijn gemak voelen met die persoon. Als dat niet het geval is, dan sta ik ook niet open voor orale seks.


Maar àls het goed zit, dan geef ik mij wel totaal bij het likken. Pas op, ik geniet er ook enorm van om gepijpt te worden. Ik denk dat vrouwen het iets moeilijker hebben met orale seks dan mannen. Ze maken zich zorgen over hoe het er daar beneden uitziet, of ze wel lekker ruiken. Ik stel hen eerst altijd wat gerust. Da’s de eerste stap! Als ze zich beneden geschoren heeft, zeg ik dan bijvoorbeeld dat alles daar beneden zo mooi glad is. Dat ik dat leuk vind. En, ik laat ook altijd merken dat ik het zelf ook wel lekker vind, tussen haar benen. Ik zal ook niet direct naar de vagina gaan, maar eerst de zone errond kussen. Hoe dichter ik dan kom, hoe spannender. Dat ik het niet alleen doe om haar te plezieren, maar ook voor mezelf. Meestal maak ik haar dan helemaal gek, als ik zeg hoe lekker ze smaakt en dat ik er niet genoeg van krijg. Dat geeft me eerlijk gezegd wel een héél goed gevoel. The king of the world!


MARGOT (20 jaar, nog niet zo veel ervaring)


Ik heb al enkele jaren ervaring met seks, maar ik ben toch ook nog heel bleu op sommige vlakken. Orale seks is iets wat ik nog niet zo lang doe. Maar ik moet zeggen, het heeft een enorme invloed op mijn seksleven. Het is eigenlijk de kers op de taart. Iemand toelaten met zijn tong daar beneden, dat is voor mij een teken dat ik het echt wel zie zitten met hem!


In het begin van een relatie ben je verliefd, wil je graag altijd op je best zijn als je hem ziet. Mijn vagina tonen is niet iets waar ik dan aan denk. Maar als het vertrouwen er is, als ik de jongen in kwestie goed genoeg ken om verder te gaan, dan geeft het meestal wel vuurwerk! Het is natuurlijk afwachten of hij weet hoe hij moet likken… Ik probeer hem wat te helpen door te kreunen en hem te zeggen of het sneller of trager moet. Ik heb gemerkt dat dat ook echt helpt en dat de mannen daar niet op afknappen. Waarom zouden ze ook, ze maken me gek als ze mijn aanwijzingen volgen!  Mijn eerste vriendje die zijn tong gebruikte was eigenlijk veel te veel met mijn schaamlippen bezig. Hij dacht zeker dat dat zo moest. Ik wist toen nog niet beter. Hoger, daar vind ik het beter. Mijn clitoris. Nu durf ik zeker mijn heupen te verschuiven als hij niet op het juiste plekje bezig is. Maar veel jongens maken dan de fout om mee te schuiven! Of ze gebruiken hun vingers niet, terwijl dat net hetgene is wat ik nog nodig heb om er te komen…


Ik kom meestal traag op gang. Ik hoor van vriendinnen dat dat bij veel vrouwen zo is. Maar het is wel de enige manier voor mij om klaar te komen, tot nog toe. Dus… het is de moeite waard om er wat werk in te steken, sowieso! 


Of ik nu zelf gebeft word, of ik pijp, ik vind het allebei heerlijk. Een man in extase zien als je aan zijn voeten zit, met zijn ballen speelt, zijn eikel likt,... Het is fantastisch. Ik voel me dan echt machtig, omdat ikdiegene ben die op dat moment de controle heeft. Daarom heb ik niet zo graag dat hij recht zit. Dan bekijkt hij mij precies van boven. Nee, hij moet liggen. Ik boven hem dan. Da’s iets raar bij mij, maar ik heb graag dat hij zich moet laten doen!


Ik kan hem zo ongelooflijk doen genieten, gewoon met mijn mond en mijn tong. En hij vraagt om meer, hij wil niet dat ik stop maar dat ik doorga tot hij klaarkomt. Of hij krijgt zo'n zin in mij dat hij vraagt om te stoppen met pijpen en mij wil likken. Het is echt de fijnste manier om te vrijen vind ik. Heel intiem!