1. Inspiratie
  2. Zijn G-spot stimuleren… Dat doe je zo!

Inspiratie Zijn G-spot stimuleren… Dat doe je zo! 11 maanden geleden

Zijn G-spot stimuleren… Dat doe je zo!

  • De eerste tip is de belangrijkste: glijmiddel, glijmiddel, glijmiddel! The wetter the better!
  • Wees niet te enthousiast en begin zachtjes. Maak kleine, draaiende bewegingen met je vinger om voorbij de kringspier te komen. Het is ook effectief een spier, die moet ontspannen zijn voordat er iets voorbij kan.
  • Om hem helemaal opgewonden te maken, kan het helpen om hem te likken. Ga van zijn ballen over zijn perineum naar zijn anus.
  • Als hij aangeeft dat het kan, dan kun je je vinger naar binnen laten glijden. Als dat goed lukt, maak je met je vinger een ‘kom eens hier’-beweging, waarbij je zijn G-spot stimuleert. Druk harder of zachter en zoek samen uit wat opwindend is voor hem.
  • Als je helemaal gewend bent aan het ass work, dan kun je het doen tijdens de penetratie, het masturberen of tijdens orale seks. Als jullie het leuk vinden, dan kan het eigenlijk tijdens elke activiteit, als je het zo bekijkt.
  • Ben jij ook te vinden voor anale stimulatie? Maak dat dan duidelijk aan je partner en ga ervoor met z’n tweetjes. Voor hem gelden dan dezelfde regels als voor jou, dat spreekt voor zich.
  • Als jullie helemaal into the game zijn, kunnen speeltjes voor de anus een meerwaarde zijn. Zo bestaan er bijvoorbeeld anale vibrators, anale dildo’s, anale balletjes die aan een koordje hangen om ze één voor één in te brengen en buttplugs, driehoekvormige voorwerpjes die je anaal kunt inbrengen. Gebruik uitsluitend speeltjes die speciaal gevormd zijn voor anaal verkeer, want eenmaal binnen sluit die ‘sluitspier’ zich weer! Je wilt echt niet naar het ziekenhuis om een tube tandpasta of flesje te laten verwijderen!