1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Spice up your sex life – dé Valentijnseditie

Inspiratie Spice up your sex life – dé Valentijnseditie 2 jaar geleden

Spice up your sex life – dé Valentijnseditie

Niks leuker dan lekker van elkaar genieten met Valentijn. In een prille relatie is alles enorm spannend. Je ontdekt samen wat bij jullie past. Je leert de gevoelige plekjes van je partner kennen,... Ben je al een tijdje samen? Heb je schrik voor een saai seksleven? No worries! Misschien is dit het moment voor een speeltje ‘to spice up your sex life’. Onze valentijnsfavoriet dit jaar? ‘De Satisfyer Pro 4 Couples’. Je leest het goed, voor koppels ;-). Dit speeltje is speciaal ontworpen om zowel hem als haar te plezieren. Ook voor de prille stelletjes! Jullie hartstochtelijke vrijpartijen kunnen enkel spannender worden.

De smalle schacht dient vaginaal ingebracht te worden en heeft maar liefst 10 verschillende standen. Hij kan genieten van het gevoel van nauwte en een massage van zijn topstuk. Dit terwijl zij extra druk krijgt op haar G-spot, niks is meer opwindend voor een vrouw. 

Dit jaar valt Valentijn helaas in de week. Nog geen cadeautje gevonden voor Valentijn? Wij hebben dé oplossing. Bestel nog snel de ‘Satisfyer Pro 4 Couples’ en knip dit kaartje uit in afwachting van je sexy surprise. Schrijf er een verleidend tekstje bij over wat je partner komend weekend mag verwachten. En weet, de stiekeme boodschap maakt alles spannender... Tip: altijd leuk bij een boeket rozen of een doos chocolaatjes.

Deze kanjer is terug te vinden in onze webshop. Wees niet te verlegen en deel je ervaringen met ons. Wij lezen het graag!

Gerelateerde producten