1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Single fun op Valentijn!

Inspiratie Single fun op Valentijn! 2 jaar geleden

Single fun op Valentijn!

Velen onder jullie kijken uit naar 14 februari. Gezellig uit eten, een romantisch restaurantje met je geliefde,... Of lekker thuis een filmpje bestellen en genieten van een portie homemade hapjes. Natuurlijk denken we aan al onze lezers.... Daarom ligt vandaag de nadruk op singles! 

Er is een duidelijk verschil tussen twee soorten vrijgezellen. 

  • De eerste soort kiest er voor om deze datum te vergeten. “Oh, gisteren was het Valentijn, helemaal over het hoofd gezien”
  • Je hebt ook de romantische gekwelde zielen. Die grijpen naar een grote pot ijs en huilen uit bij een onrealistische liefdesdrama. “Waarom ik? Deze dag is verschrikkelijk zonder iemand om te knuffelen”.

Herken jij jezelf hierin? Berg die ijspot op en zet je Netflix uit. Stop met scrollen op sociale media! Wees niet jaloers op al die stelletjes! Vanaf nu wordt 14 februari JOUW FAVORIETE FEESTDAG! Alleen op Valentijn? Er zijn een hoop voordelen: 

  • Denk aan de momenten waarop je ex-vriend(in) Valentijn vergat. Geen verwachtingen meer, dus geen teleurstellingen… Tijd om voor jezelf te zorgen! Creër de juiste sfeer en zorg voor dingen die jou ontspannen. Laat je bad vollopen en steek een aantal geurkaarsen aan. Het draait nu om alles waar JIJ zin in hebt. Verwen jezelf! Zet die schaamteloze playlist aan, dim de lichten en schenk een drankje uit.
  • Geen seks op Valentijn? Geen probleem! Niemand kent jouw lichaam beter dan jij zelf. Masturbatie is ‘underrated’. Het is de ideale manier om te ontdekken waar jij opgewonden van wordt. Veel vrouwen masturberen niet en dat is jammer. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid ;-). Hou vandaag met niemand rekening! Alles verloopt volgens jouw verlangens. Denk er aan, jouw fantasie is de baas. Jij beslist zelf hoe ver je wilt gaan. Dit is het moment, ga aan de slag met je stoutste dromen.

Bron: GIPHY

Wil je meer weten over masturbatie of wil je jouw verwensessies uitbreiden? Check de webshop met de leukste speelspeeltjes. Enkele tips nodig? Neem een kijkje in het boek ‘Superseks in 10 stappen’. 

HAPPY VALENTINE’S DAY!