1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Sexy manieren om je partner te tonen dat je aan hem/ haar denkt

Inspiratie Sexy manieren om je partner te tonen dat je aan hem/ haar denkt 4 jaar geleden

Sexy manieren om je partner te tonen dat je aan hem/ haar denkt

De dagelijkse ratrace zorgt er al’es voor dat we alle leuke dingen na verloop van tijd als vanzelfsprekend gaan beschouwen, en dat geldt ook voor onze partner. We kunnen altijd op hen rekenen, ze hebben begrip voor ons zonnig (en soms ook minder zonnig ;-) ) humeur, ze houden onvoorwaardelijk van ons.... Redenen genoeg om hen te laten zien hoe dankbaar we daarvoor zijn. En er is geen betere manier om dat te doen dan met een sexy twist!

Enkele voorbeelden: 

  • Een pittig smsje tijdens de dag dat zegt dat je niet kan wachten tot je partner thuiskomt zorgt ervoor dat hij/zij zich speciaal voelt. Bonuspunten als je precies beschrijft wat je met hem/ haar gaat doen als hij/ zij aankomt! Ik draag geen ondergoed vandaag, makkelijk maar bijzonder effectief, wedden dat ie snel thuis staat? ;-)
  • Maak je mooi, verzorg je, ook op avonden dat jullie gewoon thuisblijven! Verras hem eens met een sexy jurkje…
  • Maak tijd voor elkaar. Weet je nog in het begin van jullie relatie? Eerst een uur lang spelen, genieten, ontdekken om daarna pas aan de echte actie te beginnen. Intussen is dat voorspel waarschijnlijk herleid tot enkele luttele minuten en dan meteen door naar de grand finalé niet? Natuurlijk geniet iedereen al’es van een spontaan vluggertje maar hoe fijn zou het zijn om terug te keren naar de tijd dat je niets anders te doen had dan elkaars lichaam te verkennen?! Zorg voor meer tijd samen, dat loont!

Wat doen jullie om het spannend te houden? Deel het in de comments?