1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Sext veiliger met .ComDom

Inspiratie Sext veiliger met .ComDom 10 maanden geleden

Sext veiliger met .ComDom

Er wordt duchtig gesext in de wereld en in de meeste gevallen hebben de betrokken partijen daar vooral veel plezier in. Het is leuk, spannend en opwindend. Maar soms loopt het mis en worden vertrouwelijke beelden tegen de wil van het slachtoffer gedeeld met derden. Nog te vaak wordt er in zulke situaties aan ‘victim blaming’ gedaan. De persoon die op de foto te zien is krijgt de schuld. Daar moeten we vanaf en dat vonden ze bij Telenet duidelijk ook.

Een doorgestuurde naaktfoto gaat op een bepaald moment een eigen leven leiden. Wie als eerste de vertrouwensband brak door derden te betrekken verdwijnt in alle anonimiteit  terwijl het slachtoffer voor altijd op het net circuleert. Maar wat als de gegevens van de pleger gekoppeld zijn aan de oorspronkelijke foto? Zou die dan nog steeds dezelfde beslissing nemen? Of er, terecht, twee keer over nadenken? 

Met ComDom kan je naast het toevoegen van gegevens ook een verschuifbaar watermerk op je foto plaatsen. Dit watermerk maakt bepaalde delen van de foto wazig. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je gezicht of tatoeages onherkenbaar te maken. Wat leidt tot een meer veilige manier van sexting. 

Meer weten?

www.comdom.be

Wat denk jij? Klik door naar onze enquete!