1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. 'Sex Tape' toont hoe normaal, banaal zelfs het leven tussen de lakens is!

Inspiratie 'Sex Tape' toont hoe normaal, banaal zelfs het leven tussen de lakens is! 2 jaar geleden

'Sex Tape' toont hoe normaal, banaal zelfs het leven tussen de lakens is!

Gelùkkig kwekt niet iedereen zomaar een mening op papier zonder ons nieuwe programma gezien te hebben. Ondanks de (mislukte) poging van ‘een boekske’ om hierover een negatief sfeertje te creëren, krijgt Sex Tape hoofdzakelijk enthousiaste reacties. Bedankt om massaal te kijken én voor jullie steun. Vlaanderen rockt!

Goedele, x

Uit De Morgen, een review van Kris Kuppens: "Sex Tape toont hoe normaal, banaal zelfs, het leven tussen de lakens is":

"...Het homopaar Ruben en Mirando heeft de meest expliciete beelden meegebracht. De andere koppels kijken er met open mond naar. Fabrizio zegt dat hij traditioneel is opgevoed en dat hij dit, twee vrijende mannen dus, nog nooit heeft gezien. Als ik eerlijk ben: ik ook niet. Pommeline, Boudewijn en Lulu ook niet. Goedele, jij? Even valt er een stilte van gêne. En dan is er Lulu, die met één ontwapende zin niet alleen de ongemakkelijkheid van het gezelschap wegneemt, maar onmiddellijk ook het programma bestaansrecht geeft. Zo zegt Lulu het: "We zijn allemaal hetzelfde."

Dat is wat Sex Tape écht toont. Niet hoe diep mensen al dan niet in hun slaapkamer laten kijken, telt. Nee, het gat van Pommeline heb ik deze keer niet gezien. Wel laat Sex Tape zien hoe normaal, banaal zelfs, het leven tussen de lakens is. Hoe iedereen schaamte kent: van Lulu met haar vetrolletjes tot Pommeline die schoorvoetend toegeeft toch wat vaker te willen worden gebeft.

En ook al kopten de kranten ter aankondiging van dit programma met Pommeline en Fabrizio omdat ze nu eenmaal of zogezegd bekend zijn, toch gaat het niet over hen. Wel over mensen net zoals zij. Over hetero's op leeftijd met een drukke job, over homo's die poepen met F.C. De Kampioenen op de achtergrond, over jonge mannen die graag iets over de grootte van hun geslacht kwijt willen en vrouwen die denken dat ze hun liefjes moeten plezieren. Van dat inzicht raak ik niet per se opgewonden, maar als zich straks een vrijpartij aandient, zal ik niet nee zeggen."


Gerelateerde producten