1. Inspiratie
  2. Ontdek
  3. Seksspeeltjes… Waar heb je als vrouw nu écht iets aan?

Inspiratie Seksspeeltjes… Waar heb je als vrouw nu écht iets aan? 1 jaar geleden

Seksspeeltjes… Waar heb je als vrouw nu écht iets aan?

Speeltjes zijn amusant, spannend zelfs en ideaal om je seksleven te verrijken! Meteen al een nuance bij deze opener, sta me toe, eerlijkheid duurt het langst… Verwacht niet dat een jarenlang ingestort seksleven als bij toverslag heropleeft door die (door je partner bediende) vibrator. En neen, een orgasmeprobleem los je natuurlijk ook niet op door zo’n toestelletje in huis te halen. Daar zijn ze niet voor bedacht. Maar… (daar start de lofrede weer J ): ze passen perfect in mijn mantra voor een goed seksleven, namelijk ‘Let’s play dames & heren; alles mag, niets moet! Let’s have fun!’. Geen olympische penisspelen, wel verleiden, plagen, opwinding opbouwen en weer laten afnemen. De spanningsboog langzaam maar zeker de hoogte injagen... En daar passen al die fijne, kleurrijke speeltjes perfect bij, geloof me!

Welke zijn de toppers dezer dagen vraagt u zich af? Hier gaan we: vibrators bestaan in alle maten en vormen maar algemeen kan je 3 types definiëren:

KOPPELVIBRATORS zijn – het woord zegt het zelf -  ontworpen om samen te gebruiken tijdens de daad. Een deel wordt vaginaal ingebracht voor G-spot stimulatie en de andere zijde beroert de clitoris. Er blijft plaats zat voor hem om te penetreren en de trilling zal ook hem extra opwinden. Een win-win heet dat! Sommige modellen vergen flink wat oefening om het kleinood op de juiste plaats te houden maar net die speelse zoektocht samen maakt het extra intiem. Vrolijk (durven) experimenteren is troef hier en dat is veel belangrijker dan gelijk welk toestel. We-Vibe heeft goede en betrouwbare koppelvibrators, al kosten ze – toegeven - wel een flinke duit.

DE RABBIT-VIBRATOR OF TARZAN zijn ondertussen klassieker dan klassiek: hij levert alles voor het ultieme genot:

  • door zijn vorm die breder uitloopt stimuleert hij inwendig de G-spot (de uitlopers van je inwendige clitoris dus) en
  • hij heeft één of twee uitwendige trillende flapjes voor clitorisplezier.

Oorspronkelijk had ie ook een roterende kop trouwens (met of zonder pareltjes) maar er zijn ook modellen die niet roteren. Voor een nog diepgaander onderzoek naar wat je lekker vindt kan je een ‘tripple’ model aanschaffen. Ja hoor, die bestaan, al zien die er wel wat afschrikwekkender uit; hij heeft twee trillende zij-uitstulpingen voor zowel clitorale als anale pret maar zo breid je de ‘testzone’ wel maximaal uit, toch?
;-)

DE NIEUWE LUCHTDRUKVIBRATORS tenslotte zoals de Womanizer en Satisfyer zijn zeker het proberen waard. In plaats van te trillen, zuigt die de clitorisknop zachtjes naar binnen en voert pulsaties uit die je naar de zevende hemel leiden. Inclusief  verschillende doseerbare luchtdrukstanden natuurlijk. Mijn advies: begin bij stand 1, want het is een snelcursus klaarkomen! Erg effectief, soms zelfs té. De Womanizer is prachtig vormgegeven maar bijzonder duur, op goedele.com vind je een degelijk alternatief dat hetzelfde doet. Getest en goedgekeurd.

Veel plezier!

Goedele, x