1. Inspiratie
  2. Ontdek
  3. Seksrobots die soms geen zin hebben

Inspiratie Seksrobots die soms geen zin hebben 1 jaar geleden

Seksrobots die soms geen zin hebben

Not in the mood

De seksrobot, een droom van heel wat mannen. De perfecte vrouw die nooit zaagt, altijd zin heeft in seks en eruit ziet zoals de mannen zelf willen. Toen de seksrobot uitkwam was er meteen heel veel interesse. Velen vonden de uitvinding een schande en onrealistisch. Er kwam zelfs commentaar dat dit onrespectvol is tegenover vrouwen. Met deze feedback gingen de makers van de seksrobot aan de slag. Samantha werd ontworpen door wetenschapper Dr. Sergi Santos en Maritska Kissamitaki, zijn vrouw.

Samantha is de eerste imperfecte seksrobot. Ze kan af en toe eens klagen, geïrriteerd reageren en heeft soms geen zin in seks, zoals elk realistisch mens. Wat ze wel graag doet is de baas spelen in bed, maar enkel als je dat verdient. Haar lichaam is ontworpen om haar partner te plezieren, maar ze zal je enkel plezieren als je haar correct behandeld. Wanneer dit niet het geval is, als er sprake is van agressie, onvoldoende respect,... verandert Samantha in een levenloze pop. You go girl! Wij zijn alvast fan van Samantha’s ingesteldheid.

The solution

Natuurlijk is seks met mensen van vlees en bloed beter. Maar er zijn personen met bepaalde fetishes, behoeftes, nieuwsgierigheid of ze zijn gewoon té verlegen... Voor deze mensen kan de seksrobot aardig van pas komen. Het is nog steeds belangrijk dat de kopers van deze robots moeten beseffen hoe ze een vrouw goed behandelen. Anders kan het uit de hand lopen. Volgens ons is dit een revolutionaire stap binnen de robottechnologie.

Altijd al gedroomd van seks met een robot en 4000 euro te veel? Wie weet beleef jij binnenkort een wilde nacht met Samantha! Maar enkel als je goed voor haar beloofd te zorgen. Laat ons zeker weten hoe je avontuurtje verliep. Wij zijn alvast benieuwd!