1. Inspiratie
  2. Samen klaarkomen? Geef eens lekker van CAT-oen!

Inspiratie Samen klaarkomen? Geef eens lekker van CAT-oen! 2 jaar geleden

Samen klaarkomen? Geef eens lekker van CAT-oen!


CAT? Say what?

De CAT is een uitvinding van de Amerikaanse psychotherapeut Edward Eichel. Zijn motto? Minder stoten, meer drukken. Volgens Eichel doet de typische in-uit-beweging van de penis weinig tot niets voor het vrouwelijk orgasme, en verdient de clitoris wel wat meer aandacht. De CAT is dan ook een techniek die zich vooral richt op het uitoefenen van druk en tegendruk op elkaars genitaliën, eerder dan het in- en uitstoten van de penis.
 

Go for it!

  1. Ga in missionarishouding liggen. (Ja, echt!)
  2. Hij brengt zijn penis vanaf de bovenkant in haar en penetreert dus vrij hoog. De basis van de penis duwt de schaamlippen daarbij bovenaan open en stimuleert straks ook haar clitoris.
  3. Dan schuift hij langzaam omhoog, tot zijn bekken op gelijke hoogte komt met het hare. Hij drukt nu met zijn schaambeen tegen haar clitorale gedeelte aan.
  4. Beweeg jullie bekkens heen en weer in een vast ritme. Gebruik enkel je bekken, niet je armen of benen. Zoek een identiek ritme.
  5. In de opwaartse beweging leidt zij: ze duwt haar bekken naar voren om dat van hem naar achteren te dwingen. Hij oefent tegendruk uit op haar clitoris, zodat de penis vanuit een heerlijke hoek dieper in de vagina glijdt.
  6. In de neerwaartse beweging dwingt hij haar bekken naar beneden. Zij biedt weerstand en drukt zo haar clitoris tegen de schacht. De penis glijdt in een nauwere positie naar binnen.
  7. Houd dit aan tot jullie beiden klaarkomen. Tip: vaginale knijptechniekjes verhogen je slaagkansen!