1. Inspiratie
  2. Pimp je seksleven

Inspiratie Pimp je seksleven 3 jaar geleden

Pimp je seksleven

Er is al enkele jaren geen taboe meer op seksspeeltjes. Gelukkig maar. Uit onderzoek blijkt dat 53% van de huishoudens er in huis heeft, en dan hebben we het vooral over vibrators en dildo’s. Fijn fijn. En toch ben ik vooral voorstander van speeltjes die bedoeld zijn om samen te gebruiken. Want zo’n vibrator of dildo, daar word jij misschien opgewonden van, maar je partner zou zich al eens kunnen bedreigd voelen en denken: ‘Ik alleen ben niet genoeg’.

Precies daarom werken de pret-voor-allebei-speeltjes zo goed. Zo af en toe als extraatje. Of om eens samen klaar te komen (want dat dat Hollywood-spontaan-samen-orgasmes-krijgen de grote uitzondering op de regel is, weten we allang). Goed nieuws hierbij is: seksspeeltjes op zich zijn niét verslavend. Maar weet dat ze ook beter niet ingezet worden als therapie, om ‘problemen in bed’ op te lossen. Dan zoek je liever andere hulp. Heb je echter een fijne seksrelatie en zoek je wat variatie, ga dan je gang. Bon, wat hebben we in de aanbieding? Licht uit, spot aan!

  1. De g-spotvibrator op een staafje. Het ziet eruit als een eitje op een flexibel stokje. Het eitje gaat binnen, achter het schaambeen, naar het bochtje waar de g-spot zit. Intussen kan hij je, dankzij het fijne, zachte stokje, nog steeds penetreren en krijgt hij extra wrijving door het eitje – net als jij op je g-spot. Lekker! En wie nu nog komt vertellen dat zo'n g-plekje niet bestaat, laat het dan nog anatomisch onherkenbaar zijn, sla ik persoonlijk om de oren met dat staafje. En een boenk met het eitje erbovenop. Daar se.
  2. De hoefijzervibrator. Het ene uiteinde gaat rond je schaambeen, het andere naar je g-spot en… trillen maar! Je kunt kiezen of je voor extra stimulans voor de clitoris of de g-spot gaat. Het tussenstuk is afgeplat waardoor de penis er met gemak nog bij kan en ook de trillingen voelt.
  3. De vibrerende penisring. Je brengt hem aan aan de basis van zijn penis, onderaan dus, zodat hij tegen je clitoris aan wrijft en ook het buitengebied van je vagina stimuleert tijdens de daad. En we weten allemaal dat de clitoris maar het topje van de ijsberg is en ook de vulva vol zenuwsensoren zitten. Eindelijk een full treatment! En zijn jongeheer wordt ook blij van dat gezoem.
  4. Het vibrerend eitje. Je brengt het in en het mag blijven zitten tijdens de daad. Extra trilling voor haar én hem. En je hoeft geen angst te hebben om het kwijt te raken. Hurken, bekken ontspannen, en plop, het gaat er zo weer uit! 

Voor je je keuze maakt, nog deze tip waar je op moet letten bij de aankoop. Het is heel belangrijk dat de speeltjes geen weekmakers of ftalaten bevatten. Niet alleen maken deze weekmakers de speeltjes poreus en dus minder hygiënisch, het zijn vooral ernstige hormoonverstoorders. Het slijmvlies in je vagina neemt die schadelijke stoffen veel meer op dan, zeg maar, je huid. Doorschijnende, felgekleurde of gelei-achtige speeltjes? Daar is de kans groot dat ze ftalaten bevatten. Beter niet in huis halen dus. Maar verder: have fun. Ga gewoon samen ervaren hoe het voor jullie voelt. En hoe vaak je het wel of niet met een speeltje wilt doen.

Speeltje in, laat je glijden!