1. Inspiratie
  2. Ontdek
  3. Opwindende yoga

Inspiratie Opwindende yoga 1 jaar geleden

Opwindende yoga

Namaste

De meditatie-techniek is dé ideale oplossing voor een geweldig seksleven. Vaak vergeten we onze partner en staat ons hoofd niet naar seks. Tegenwoordig is iedereen te druk bezig of worden we afgeleid door al het nieuws op onze smartphones. Tijd om te ontspannen en je libido op te krikken met extra hete yoga-oefeningen. Je kan deze alleen doen, maar er zijn ook een aantal leuke poses die je met je partner kan uitproberen.

Resultaat

Door dagelijks of zelfs wekelijks yoga te praktiseren krijg je een prachtig figuur. En van die zelfzekerheid zal je libido snel stijgen. Uiteraard gaat dat niet zomaar, practice makes perfect! Futloos en geen zin meer in seks? Yoga is dé oplossing. Door veel te oefenen zal je je snel energieker voelen. Wat ook opmerkelijk is aan yoga is hoe lening je er van wordt. Je dient uiteraard steeds je grenzen te verleggen en te proberen. Voor je het weet ben je een elastiekje in bed, dat kan voor verrassende standjes zorgen ;-)

clueless movie cherilyn horowitz GIF

Opwindende oefeningen

  • De Adelaar is een bekende yoga-oefening die recht uit Kama Sutra komt. Je klemt het linkerbeen over het rechter, draai je linkerarm om je rechterarm en buig zachtjes door je knieën. Wanneer je uit deze positie gaat stroomt er extra veel bloed naar je baarmoeder.


  • De Happy Baby, je gaat liggen op je rug en doet je benen naar omhoog. Neem nu met je handen je voeten vast en duw deze lichtjes naar beneden. Je benen vormen nu een hoek van 90 graden. Bij deze houding zijn je heupen en bekken enorm belangrijk, net zoals bij veel seksstandjes. Ook zorgt deze oefening ervoor dat je ontspannen bent.


  • Duo Yoga is de ideale manier om samen te rust te komen. Zie het als een nieuwe manier van voorspel. Google zelf een aantal leuk yoga oefeningen die je met twee kan doen en wie weet tot wat deze meditatiesessie zal leiden ;-)