1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Moederdag verwendag: voor haar én hem!

Inspiratie Moederdag verwendag: voor haar én hem! 2 jaar geleden

Moederdag verwendag: voor haar én hem!

Komende zondag 13 mei is Moeder- en dus cadeautjesdag! Een boeket, chocolaatjes of parfum: dat krijgt ze al van de kids… Had jij papa al’es aan een leuk speeltje gedacht bijvoorbeeld? Journaliste Naomi van het AD kwam langs en sprak erover met Goedele, het volledige artikel kan je lezen in de weekendkrant.

Elk jaar opnieuw stijgt de verkoop van lingerie, parfum en ja, ook erotische artikelen tijdens de week voor Moederdag. Kaarsjes, massageolie of glijmiddel, het gaat allemaal vlotter dan gewoonlijk over de toonbank. 

Logisch zegt Goedele: “Papa’s zetten hun partner op deze speciale dag graag in de bloemetjes. Een erotisch getint cadeautje is dan meteen ook een fijne extra voor zichzelf! Op feestelijke dagen zoals Moederdag maar ook Kerst & Nieuw laten we de schaamte allemaal wat sneller varen... Het is feest, laat ons even buiten de geplogen paden treden en de speelsheid in ons seksleven (her)ontdekken of extra stimuleren! Zij krijgt het cadeautje maar hij heeft er ook wat aan. Van een win-win gesproken!”

Op Goedele.com kan je een kleine selectie speeltjes terugvinden en ja, ook koppelspeeltjes! Doe er je voordeel mee! Fijne Moederdag aan alle mama’s én papa’s! ;-)