1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Meer vrijpartijen dankzij de seks-knop

Inspiratie Meer vrijpartijen dankzij de seks-knop 1 jaar geleden

Meer vrijpartijen dankzij de seks-knop

Je ligt samen met je wederhelft in bed en verlangt naar wat 'gerollebol' 😏 (you know what I mean). Hoe maak je zoiets duidelijk? En wat als je wordt afgewezen? Door de seks-knop hoef je hier niet meer om te stressen!

Hoe werkt het?

De 'Lovesync' (of seks-knop) bestaat uit twee knoppen. EÊn voor jou en eentje voor je partner. Heb je zin in je partner? Om dit duidelijk te maken, druk je op de knop. Wanneer je geliefde binnen het kwartier ook op de knop drukt geven de toestellen licht. Op deze manier is het duidelijk en hoeft niemand zich belachelijk te maken. Verwacht je nog een tijdje opgewonden te zijn? Door meerdere keren op de 'Lovesync' te drukken is je aanbod 24 uur geldig.

No shame!

Wanneer jij op de knop drukt en je partner niet gebeurt er helemaal niks. Geen reden meer om je te schamen! Afwijzen... dat gebeurt niet meer. Heb je even geen zin meer in seks? Je bedenken is menselijk! Houdt de knop 4 seconden ingedrukt en je initiatief wordt ingetrokken.

Geloof jij dat dit je kansen vergroot op meer romantische vrijpartijen Ên een betere communicatie met je partner? De LoveSync ligt in de winkelrekken voor 40 euro. Wij zijn alvast fan!