1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Maak hem weer verliefd

Inspiratie Maak hem weer verliefd 1 jaar geleden

Maak hem weer verliefd

Echte verliefdheid duurt slechts 6 weken. Vlinders in de buik, hartkloppingen, je kent het wel. De eerste maanden met je nieuwe partner zijn geweldig. Alles is zo pril en spannend, je leert elkaar steeds beter kennen. Niks is leuker dan dat gevoel! Komt dit dan echt nooit meer terug? Je kan niet heel je leven smoorverliefd zijn op iemand, maar je kan wel af en toe die vlinders nog even voelen, terug oproepen. 

Maak hem weer smoor

  • Als je al een tijdje samen bent creëer je een routine. Elke ochtend samen ontbijten, 's avonds samen televisie kijken en in het weekend nog eens goed van bil gaan. Step out of it! Verras je partner met een lekkere lunch op het werk en zoek samen een discreet plekje om van elkaar te genieten. ;-)

  • Verwen jezelf en koop een sexy lingeriesetje. Trek het aan, ga op bed liggen en stuur je partner een heet berichtje. Hij zal binnen no time in de slaapkamer staan.

sexy lingerie GIF

  • Trek er even een weekendje op uit. Vraag of je kinderen bij een familielid of vriendin blijven slapen en investeer in je relatie. Even weg van die dagelijkse sleur en gewoontes kan wonderbaarlijk zijn.

Verliefdheid verandert na een tijdje in 'graag zien' en dat gevoel is zoveel sterker. Die vlinders in je buik kunnen van de ene op andere dag verdwijnen, maar échte liefde is veel sterker. Draag er zorg voor en verwaarloos je partner niet. Wil je graag meer tips en tricks? Deze kan je zeker terugvinden in 'Superseks in 10 stappen'.