1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Ik ga op reis en ik neem mee.... Mijn speeltjes!

Inspiratie Ik ga op reis en ik neem mee.... Mijn speeltjes! 1 jaar geleden

Ik ga op reis en ik neem mee.... Mijn speeltjes!

Luchthavens houden er sinds de terreurdreiging strengere regels op na. De kans is bijgevolg reeël dat je speeltjes door de scan moeten. Dat is al zeker het geval wanneer je ze meeneemt in je handbagage, vooral mechanisch aangedreven speeltjes krijgen daar de nodige aandacht.

Advies nummer 1 luidt dan ook dat je je speeltjes best opbergt in de koffer die in het ruim gaat. Die bagage krijgt een mechanische scan en geen manuele, wat wel het geval is bij de handbagage. Daar sta je “naast” je tas, stel je voor dat meneer of mevrouw van de douane opeens je speeltje uit de tas haalt met de vraag “Wat is dit mevrouw/ meneer, legt u even uit!?” Blozende kaakjes troef!

Speeltjes in het ruim dus en om trillende euvels te vermijden haal je er logischerwijze ook de batterijen uit. Kwestie dat de toys tijdens het stapelen niet een eigen (tril)leven gaan leiden! ;-)

Peperdure sexspeeltjes kun je ook beter thuis laten. Eénerzijds om schade tijdens het transport te vermijden, anderzijds omdat je ook wil vermijden dat je favoriete (en dure) speeltje verdwijnt. Vakantieoorden worden jaarlijks geplaagd door vingervlugge dieven, je wil niet dat die aan de haal gaan met jouw heerlijke kleinnood!

Grote vibrators en heftige SM-speeltjes tenslotte kunnen worden aangeslagen door de douane. Deze bevatten vaak metalen deeltjes en niet elke douanebeamte is er vertrouwd mee. Bij de minste twijfel gaat jouw genotsspeeltje bijgevolg in de vuilbak. Better safe than sorry, laat ze thuis, je overleeft het wel een weekje zonder!

Happy holidays Iedereen! Fijne vakantie voor jou, je partner én jouw/ jullie seksspeeltjes!

Photo by JOSHUA COLEMAN on Unsplash.

Gerelateerde producten