1. Inspiratie
  2. Hoe vrijen in de auto?

Inspiratie Hoe vrijen in de auto? 3 jaar geleden

Hoe vrijen in de auto?

De kans om gevat worden, is toch net wat het zo spannend maakt, of niet soms? Want voor de zee aan ruimte of de zachte matras moet je het niet doen.

Maar als je liever helemaal – of zo goed als – op veilig speelt, kies je beter voor een landweggetje bij schemering, een parkeergarage of een afgelegen snelwegparking. Houd er wel rekening mee dat sommige parkings heel erg in trek zijn bij vrijende koppels en ook homo’s die op zoek zijn naar een partner! De eerste snelwegparking net buiten een stad bijvoorbeeld. En dat weet de politie net zo goed. En hoe je het ook wendt of keert, het blijft openbare zedenschennis en dus illegaal. Dus kies misschien toch een ander plekje voor jullie nachtelijke ritje...

Anderzijds: een wagen barst van het stoeipotentieel. Kansen genoeg om de vering van je auto eens flink te testen, je oliepeil eens duchtig te laten meten, zijn Mustang in je garage te passen, de uitlaat eens goed te verstoppen... En duidelijk ook om honderden flauwe woordgrapjes te maken over auto’s en seks.

Verhuis – indien mogelijk uiteraard! – naar de achterbank en ga op elkaar of op jullie zij liggen. Je partner is hoogstwaarschijnlijk sterker dan jij en ligt dan ook het best met zijn rug tegen de leuning, zodat hij jou stevig kan vastpakken en beletten dat je van de bank rolt.

Geen knusse achterbank ter beschikking? Dan ga jij gewoon bij hem op schoot. Of je gaat met opgetrokken knieën en je ‘gevarendriehoek’ richting chauffeur gericht dwars over de passagierszetel liggen. Hij komt wijd gehurkt tegen jou aanzitten, jouw benen gaan om zijn middel heen.

En dan... gps instellen richting ‘hemels orgasme’, en gas geven maar.