1. Inspiratie
  2. Hoe kokhalzen bij het pijpen vermijden?

Inspiratie Hoe kokhalzen bij het pijpen vermijden? 3 jaar geleden

Hoe kokhalzen bij het pijpen vermijden?

Zij zien het als een blijk van appreciatie voor jouw orale vakmanschap, maar hun aanmoedigende gestoot maakt het ons niet altijd gemakkelijk. Neem dus beter plaats boven op hem en houd zijn penis vast, zo vermijd je die heel diepe, onverwachte ‘aanmoedigingen’ en bepaal je helemaal zelf tot waar en niet verder... Als jij het heft in eigen handen neemt en de regie overneemt van hem, zal je het als veel aangenamer ervaren.

Neem zijn penis heel diep in je mond, tot zijn eikel je huig raakt. Door dan je hoofd heen en weer te bewegen, krijgt zijn eikel een verwenbeurt. De kokhalsreflex die daarop volgt is onvermijdelijk – dat zal iedereen die het heeft geprobeerd volmondig beamen – en helemaal natuurlijk, tenzij je gaat oefenen. Maak een slikbeweging net voor je gaat wurmen. En gooi je hoofd wat in je nek, daardoor komt je strottenhoofd beter op dezelfde lijn met zijn penis. Verder adem je het best in wanneer zijn penis ‘binnenloopt’, en uit wanneer hij even uit je glijdt. Tenzij je in je vrije tijd didgeridoo speelt en over circulaire ademhalingstechnieken beschikt.

En weet dat het deep throaten voornamelijk tussen de oren van je man zit. Het idee is hier alles, en in zijn opwinding zal hij het heus niet merken als hij net iets minder diep kan gaan. Dus forceer je alsjeblieft niet, mocht het je na enkele oefensessies nog altijd de keel uithangen... Een stevige, zeer vochtige hand als ‘verlengstuk’ van je mond is een goede imitatie. Check maar eens of hij merkt dat je ‘valsspeelt’. 

De expliciete video over deepthroaten kan je bekijken in Goedele's Sexclass.