1. Inspiratie
  2. Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina

Inspiratie Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina 4 jaar geleden

Hear, hear! Goedele doorbreekt het taboe rond de vagina

In de 2017-versie ontbreekt het ook deze keer niet aan verbluffend nieuwe onderzoeksresultaten, tips, suggesties, spannende speeltjes en zoveel meer. Jahaaa, er is wel degelijk evolutie sinds 2005!

Naast een nieuw boek lanceert Goedele ook de trotslippen.be-challenge. De wat? Even uitleggen: een jaar of 5 geleden slaagde Goedele erin het woord ‘sukkelseks’ aan het Van Dale-woordenboek toe te voegen. Nu wil ze er graag een woord uitgeschrapt zien: ‘schaamlippen’. Hoezo ‘schaam’?  We zeggen toch ook niet ‘schaam-eikel’, schaam-bal of ‘schaam-huid’? Nederlands is wereldwijd de enige taal waarin de mooie ‘labia’ het voorvoegsel ‘schaam’ krijgen.

Wat beter dan de uitgave van Goedele’s nieuwe Vaginaboek om komaf te maken met die negativiteit en op zoek te gaan naar een lief, warm en krachtiger woord! Heb jij een idee voor een sexy naam, lanceer die op www.trotslippen.be. Uiteraard lees je daar ook welke woorden aan de winnende hand zijn … en welke té gekke er op de proppen kwamen. Doe mee … ja ook jullie, heren!