1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. Enthousiaste reacties over de eerste aflevering van Seks Tape!

Inspiratie Enthousiaste reacties over de eerste aflevering van Seks Tape! 2 jaar geleden

Enthousiaste reacties over de eerste aflevering van Seks Tape!

Met de billen bloot voor heel Vlaanderen? Yups, dat deden onze koppels gisteren... En Vlaanderen blijkt er klaar voor, zo blijkt uit de positieve reacties die we ontvingen via mail; messenger en zelfs de pers! 

Het Laatste Nieuws - "Du jamais vu, maar erna met gerust gevoel naar bed"

"... Immers, heel vaak doet men op televisie  en in magazines alsof vrijen gewoon een hobby is. Iets wat je in een relatie een uurtje per week doet, zoals je ook een uurtje gaat tennissen of naar de yoga trekt. Seks lijkt gewoon een dansje dat enige inzet vraagt. Maar als Seks Tape één ding toonde, dan wel hoe complex dat dansje is, want je bent met twee. En het is plezant, natuurlijk, er werd veel gelachen en gekust. Maar seks kwam ook aan de oppervlakte als een latente frustratie, ondanks dat zo geprezen gepraat."

"... Herkenbaar waren ze, de gelukzalige blikken, de schaterlach, de speelsheid, het plezier van even weg van de wereld te zijn. Maar net zo goed: de rommelige bedden met kleding erop en een beduusde hond die zit toe te kijken. Het speelgoed dat snel opzij wordt geschoven, zelfs geen tijd om het overhemd uit te trekken, straks wordt de kleinste wakker. Het latente gevoel dat ons seksleven soms iets meer, béter zou kunnen zijn, als het leven op zich wat makkelijker zou blijken."

"... Vijf - en zeker Goedele, die daar met begrip, geruststelling en kennis van zaken zat - verdient krediet om de nek uit te steken. Om ons zachtjes aan te sporen om de keel eens te schrapen. Iets aan de partner te vragen of te vertellen. "


Bekijk hier de video's.