1. Inspiratie
  2. Doet anale seks pijn?

Inspiratie Doet anale seks pijn? 4 jaar geleden

Doet anale seks pijn?

Ik schrijf ‘koppels’, want door anale penetratie kunnen beide partners aan hun trekken komen. Als je er zin in hebt, tenminste. Het is voor een vrouw een heel gevoelige zone en dus heel dankbaar voor stimulatie allerhande. Hem is het er vaak om te doen om een plekje te vinden dat zijn beste vriendje strakker omarmt. Zodra je de eerste schrik overwonnen hebt, zal je het je waarschijnlijk niet beklagen dat je het hebt geprobeerd.

Waar moet je voor opletten?

  • Stop hem zeker een nagelschaartje in de handen voor je eraan begint; lange vingernagels zijn uit den boze.
  • Laat hem vingerjuwelen op het nachtkastje leggen, tenzij je naar de dokter wilt om een trouwring te laten verwijderen in jouw tot voor kort no-go-zone.
  • Masseer en stimuleer de ingang met een vinger die rijkelijk is voorzien van glijmiddel, zodat het beetje bij beetje openrekt. Voorzichtig natuurlijk en druk hem op het hart dat ‘stop’ hier wel degelijk stop betekent.
  • Wanneer de tijd rijp is om zijn penis in het spel te betrekken, mag je ook eerst weer kwistig met glijmiddel omspringen.
  • Vraag hem ook om niet te diep te gaan en niet overenthousiast of bruusk te stoten.
  • Kies een houding waarin je sluitspier zich kan ontspannen; ook licht – licht! – persen kan alles vergemakkelijken.
  • Eenmaal binnen niet meteen weer naar buiten glippen: laat de sluitspier zich even aanpassen.

Qua standjes kies je er als ‘anale noviet’ best voor om neer te liggen op je buik (met een kussen onder je heup) of op zijn hondjes. Dat maakt het persen makkelijker, en mocht zijn speleoloogje toch te enthousiast tekeergaan, dan kun je zelf de perfecte diepte bepalen.

Nog een laatste waarschuwing: houd na je anale fase hoe dan ook zijn penis, vinger of seksspeeltje uit de buurt van je vagina. Reinig alles wat in het achterste gaatje heeft gezeten eerst grondig. Anders vráág je gewoon om infecties