1. Inspiratie
  2. Algemeen
  3. De ultieme seksuele vrijheid, alle remmen los, schaamteloos genieten!

Inspiratie De ultieme seksuele vrijheid, alle remmen los, schaamteloos genieten! 2 jaar geleden

De ultieme seksuele vrijheid, alle remmen los, schaamteloos genieten!

Samen met vormingsbegeleider Griet Vanhaevre ging Goedele het voorbije jaar op zoek naar jullie fantasieën en ohhhhh, wat hebben we daar weer een ton aan informatie ontvangen!  Dank aan iedereen voor zijn/ haar bijdrage. We verwerken as we speak alle input en laat ons alvast zeggen, er komt wat aan Dames & Heren! ;-) Stay tuned in 2019! 

Voor het daadwerkelijk uitleven van je fantasie pleiten de dames echter altijd de grootste voorzichtigheid. In je droom ben jij de regisseur en gebeurt alles volgens je eigen scenario: hij ruikt, gedraagt en zegt alles preciés zoals jij het wilt. Geen onaangename aanrakingen, tegenvallende zoenen of beschamend geklungel.  Bovendien zijn seksuele fantasieën niet hetzelfde als erotische  ‘wensdromen’, dingen die je in het echt wilt uitproberen. Denk maar aan de veelvoorkomende ‘verkrachtingsfantasie’. Niemand wil echt verkracht worden natuurlijk.  Toch bevat je fantasie kleine hints om je seksleven mee te kruiden. Wie droomt over overmeesterd worden,  wil misschien eens stevig bij de haren worden getrokken of vastgebonden bijvoorbeeld. Fantaseer je over groepsseks, probeer eens te vrijen op plaatsen waar je kan betrapt of gezien worden. 

De meest  veilige manier om je fantasie uit te leven is het rollenspel of een verkleedpartijtje.  Veel koppels trekken voor elkaar al eens een pakje aan en getuigen dat het hen een ongelofelijk vrij gevoel geeft. Even iemand anders zijn, een spelletje spelen met elkaar.   Vrouwen zien hun mannen het liefst in het uniform van – in deze volgorde – een militair (hoe meer strepen, hoe opwindender ze het vinden), een politieagent of een brandweerman. De viriele held dus. De power-man, heroïsch, krachtig en edelmoedig. Wees gerust, bij de mannen gaat het er al even primair aan toe. In de top drie staat de verpleegster, het dienstmeisje en helemaal bovenaan, jawel: het schoolmeisje. ‘Wàààt?’ hoor ik je denken. ‘Hoe kan hij daarop kicken? Pervers.’ Toch is het niet verwonderlijk: als een jongen voor het eerst seksueel begint te fantaseren, is hij omgeven door schoolmeisjes waar hij niet mag aankomen. En daar heb je het, de voor altijd in zijn systeem gegroefde link: schoolmeisje = opwinding.  Nu is er niets mis met graaien in de verkleedkoffer. Enkel als je alléén opgewonden kunt worden als je partner in één of ander pakje voor je neus staat, heb je een probleem en zoek je best professionele hulp. Anders is het gewoon een leuk spelletje. Geen must in je seksleven, maar misschien wel een leuke opkikker. 

Seksualiteit heeft zoveel kanten. In een lange relatie blijf je tijdens de seks vaak ‘op bekend terrein’. Wie weet wat je ontdekt van elkaar én van jezelf als je eens  een andere lade opentrekt. Onthou dit: we moeten al zoveel. Maar als we spelen, hoeven we niets. Alleen maar plezier maken.  Eventje iemand anders zijn, ook dat is vrijheid!

Bron: Giphy