1. Inspiratie
  2. 5 dingen die mannen belangrijk vinden in bed

Inspiratie 5 dingen die mannen belangrijk vinden in bed 2 jaar geleden

5 dingen die mannen belangrijk vinden in bed

  1. Stout wint altijd van braaf. Stelt je partner voor om iets nieuws te proberen? Luister naar hem en beschouw zijn voorstel als iets waar je op in kunt gaan of iets wat je kunt afwijzen, maar dan niet zonder het eerst te overwegen. Ik zeg hier niet dat je lakleren laarzen moet aantrekken en tepelklemmen tevoorschijn moet halen, wel dat je moet openstaan voor nieuwe dingen.
  2. Seks hoeft niet altijd schoon te zijn. Natuurlijk is het fijn als je fris gewassen en getrimd bent, maar eerlijk, langer dan een halve dag houd je dat gevoel niet vast en het zou al moeten lukken dat je juist dan van bil gaat. Seks is seks, geurend naar lentebloesems of niet.
  3. Mannen zijn visueel ingesteld, vandaar ook het succes bij mannen van porno en doggy style. Ze zien graag wat er gebeurt, dus geef hen dat ook af en toe. Laat hem toekijken als jij masturbeert, vrij in standjes waarin hij een maximaal zicht heeft op jouw lichaam en haal je mooiste lingerie uit de kast. Ook al zal hij die snel uittrekken...
  4. Seks mag grappig zijn. Mannen willen een ontspannen sfeertje en ik denk dat dit voor vrouwen niet anders is. Loopt er eens iets mis? Lach er dan om.
  5. Hij wil jou laten genieten. Mannen zijn gek van vrouwen die genieten van seks en dat ook laten zien.